Hlavní obsah
Článek

Až doteď veřejnost brala tak nějak samozřejmě, že populární herec Luděk Munzar (†85) má jen jednu dceru Báru Munzarovou (52). Jenže to ani zdaleka není pravda. Super.cz vyzpovídal Johanu Munzarovou (49), dceru z prvního manželství, která celé dětství bohužel musela vyrůstat bez tatínka. Nahradil ho bratr moderátora Jana Krause (70). Podívejte se na zpověď Munzarové ve videu.

Johana hraje v bonusové řadě seriálu Vyprávěj: Osudy manželku Pavla Trávníčka. A jako v reálném životě, i v seriálu je emigrantkou. „Byla jsem ještě malá šestiletá holka, když jsme emigrovali. Tatínek trpěl, že za námi nemohl,“ vzpomíná sympatická herečka, která studovala herectví v Paříži a v Mexiku. Proč se rodiče tehdy rozešli, netuší. Otčímem jí byl známý spisovatel Ivan Kraus, bratr Jana Krause, který si vzal animátorku Naděždu Munzarovou po rozvodu s Munzarem za manželku a byl s ní v emigraci.

„Rozvod má vždy více důvodů. Asi to tatínkovi a mamince neklapalo. S otcem se teď už ale naštěstí vídám velmi často. I se sestrou Bárou a otcovou další ženou Janou Hlaváčovou a jsem ráda, že jsou všichni v pořádku,“ tvrdí v narážce na nemoci Hlaváčové, které se podle slov paní Johany daří výtečně a rozhodně to s ní není nijak vážné.

Své sestře Báře prý nikdy nezáviděla, že mohla na rozdíl od ní prožít dětství po boku svého otce. „Taková vlastnost mi je cizí. Nebyla jsem takhle vychována,“ tvrdí. A čeho si nejvíc cení na Luďku Munzarovi? „Asi jeho ducha. A jeho lásky. To je to největší,“ dodala Johana Munzarová.

Reklama

Další články

Načítám