Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Kryštof Hádek (42) nedávno dostal kopačky od sličné Bereniky Kohoutové, která si nabalila stále ještě manžela Tatiany Vilhelmové Pavla Čecháka. Kryštof je ovšem také velký milovník a na jevišti  to umí pořádně rozjet. Se svou hereckou kolegyní Ivanou Chýlkovou (60) má v jedné divadelní hře dokonce tak žhavou scénu, že to její partner Jan Kraus (70) rozhodně nemohl nechat bez povšimnutí.

Kraus se samozřejmě zlobil jen tak na očko, je také herec a ví, jak to chodí, ale několik poznámek si přesto neodpustil. „Vy tam s Ivanou máte až náruživou sexuální scénu. To, co jsem viděl, to bylo dost ostrý,“ řekl ve své talk show, v níž byl Kryštof jedním z hostů.

A měl pravdu. Ve hře Absolvent, která bude mít 5. února v Divadle Palace derniéru, to Kryštof coby Benjamin spolu s Ivanou, která hraje náruživou paní Robinsonovou, v posteli pořádně rozbalí. Divákům se tak naskytne podívaná nejen na jejich milostnou scénu, ale protože se Kryštof v jednom okamžiku objeví na jevišti jen ve spodním prádle, také na jeho téměř nahé tělo.

Reklama

Další články

Načítám