Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) by se měla mít na pozoru. Televize Prima, pro kterou přítel herečky Jan Kraus (70) uvádí talk show, se totiž rozhodla své hvězdě pěkně osladit jubilejní třístý díl pořadu. Dort s číslovkou 300 mu přinesla čtveřice krásných polonahých dívek, které se nestyděly vrtět obnaženými zadečky a pak příjemně šokovaného Krause vášnivě zlíbaly. Podívejte se ve videu, jak na to moderátor reagoval.

„Je to třístý díl a tak jsme si dovolili takový malý dáreček. Potěšení pro tělo, pro ducha i pro žaludek,“ řekl za gratulanty šéf Primy Marek Singer, když otvíral šampaňské. „Chtěl bych všem poděkovat. Samozřejmě jsem neměl tušení, nemám totiž počty rád. Ono je v nich vždycky něco smutnýho. Rád bych vám poděkoval. I vám, milé gratulantky, kolegyně, a doufám, že půjde-li vše dobře, že se možná zase uvidíme příště,“ řekla dojatá hvězda Show Jana Krause v dílu, který Prima vysílá v pátek večer.

Kraus začal s talk show před osmi lety na Kavčích horách, kde v Uvolněte se, prosím setrval až do předloňského léta, než přešel na komerční kanál. Za dobu vysílání obou relací se před Krausem vystřídalo přes devět set známých i méně známých osobností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám