Hlavní obsah
Článek

Tohle asi jen tak nikoho nepotěší. A už vůbec ne Mirku Roubíkovou, reportérku a představitelku blbé blondýny z pořadu Jan Kraus a blondýna. Provokující moderátor Jan Kraus (70) se totiž rozhodl v letité rozhlasové relaci definitivně skončit. Zatímco sám si na reklamách a dalších projektech přijde na pěknou sumu peněz, pro jeho kolegyni bude neexistence pořadu asi pořádnou ránou v rozpočtu.

Pořad, jenž běžel každý všední den, a Kraus v něm s blbou blondýnou (dříve jí byla Kateřina Hamrová), komentoval aktuální dění v politice i showbyznysu, už přestal našeho nejpopulárnějšího moderátora bavit. "Honza se nechal slyšet, že má moc práce a tak k poslednímu prosinci končí. Ona to není žádná legrace připravit pět dílů týdně. Je toho hodně a tak bylo jen otázkou času, kdy ho to omrzí," svěřil se nám zdroj z rádia Frekvence 1, kde pořad běží.

Kraus bude věnovat všechnu ušetřenou energii do nového časopisu, jenž ponese jeho jméno a v němž bude mít každý týden svůj sloupek. Možná se cítí jako celosvětová moderátorská hvězda Oprah Winfrey, která léta vydává svůj úspěšný magazín nazvaný jednoduše O. Jestli bude mít Kraus podobný úspěch, to se teprve ukáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám