Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) excelovala v novém filmu režisérky Alice Nellis Perfect Days´ aneb I ženy mají své dny. Na pražskou premiéru pozvala i svého partnera, moderátora Jana Krause (70). Ten udělal skoro takovou scénu jako nedávno Ivanin bývalý partner Karel Roden (61).

Kraus, jenž se každý pátek objevuje na obrazovce, měl najednou problém, zapózovat se synem Jáchymem, který už se také objevil ve filmu, před objektivy fotoaparátů. K fotografům byl velmi nepříjemný a zakrýval si obličej. Nic zvláštního na něm při tom nebylo. Nevypadá to, že by měl po plastice ani se mu na čele nevyrostl roh. Naštěstí to byla jediná nepříjemnost na premiéře.

Karel Roden nedávno při představení seriálu Terapie také vyjel na fotoreportéra, protože po několika výzvách nechtěl přestat fotit jeho současnou partnerku Janu Krausovou. Týden po něm se podobně choval i David Švehlík. Ten nechtěl, aby byl na fotce zvěčněn jeho společensky unavený otec Alois Švehlík.

Reklama

Další články

Načítám