Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známý americký moderátor Larry King (77) dnes v noci přijel na Slovensko, kde bude natáčet talk show s naším moderátorským esem Janem Krausem (70). Do Bratislavy přicestoval na tři dny na pozvání stanice TA3.

King se v areálu zpravodajské televize objevil dnes ráno. Jeho příjezd v černém mercedesu sledoval velký počet novinářů. Od vedení televize dostal kšandy, které se v průběhu let staly jeho poznávacím znamením.

Na tiskové konferenci se ho novináři mimo jiné zeptali, co by mělo stát na jeho náhrobním kameni. „Zde leží nejstarší muž na světě,“ odpověděl s úsměvem Larry. Kingova návštěva by měla být třešničkou na dortu připravovaných oslav výročí televize TA3.

Jan Kraus, který se ocitne pod nelítostnou palbou otázek slavného moderátora, prohlásil, že se na setkání se svým protějškem těší. „Larry King je živá ikona. Vyslovíte to jméno a každý ví, kdo to je. Pro mě je velká čest už jen být v jeho přítomnosti. Ještě větší bude, když s ním budu moci vést rozhovor. Bude na neutrální půdě- na Slovensku,“ řekl podle portálu Čas.sk. Kraus.

Moderátor vstoupil do povědomí veřejnosti oblíbenou talk show Larry King Live, kterou americká televize CNN vysílala bez přestávky od roku 1985 do roku 2010. Jeho hosty byly nejvýznamnější osobnosti z politiky, kultury a sportu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám