Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka z dětského domova Veronika Kašáková pokřtila svůj první kalendář. Ten ale není takový, jaký byste čekali. V hlavní roli není Veronika, ale děti z dětských domovů, pro které se kalendář fotil. Jeho kmotrou se na slavnostním křtu stala herečka Ivana Chýlková.

"Veroniku jsem potkala před dvěma nebo třemi roky v Show Jana Krause, když napsala svoji knížku. Zapůsobila na mě a její knížku jsem přečetla. Byla velmi emotivní a bylo to krásné čtení. Když mi nedávno zavolali, abych se stala kmotrou jejího prvního kalendáře, hned jsem kývla. To, co Veronika dělá, mi je sympatické a ráda ji v tom podpořím," řekla nám Chýlková.

Veronika se před fotoaparátem cítila jako ryba ve vodě. "Nestydím se při focení, ale jsem dost důsledná, aby fotky byly seriózní. Dávám si záležet, aby vše bylo přijatelné k póze, se kterou se prezentují. Chci jít dětem příkladem, takže u mě toho k vidění na fotkách moc není. Krom obličeje a outfitu teď myslím," směje se Veronika.

A jak vzpomíná na své první profesionální focení? "Moje první focení bylo pro mě opravdu velkolepé, fotila jsem sérii fashion fotek pro skvělou návrhářku Helenu Bedrnovou a s úžasným fotografem Matúšem Tóthem. Pamatuju si, že jsem byla strašně nervózní, ale tam, v rukou profesionálů, vznikla moje vášeň k tomuto řemeslu," dodala Veronika, která si na křest oblékla opravdu sexy bílé dvoudílné šaty od návrhářky Zuzany Lešák Černé a vypadala v nich zatraceně sexy.

Kalendář Veronika nafotila s dětmi z Mostu, Tuchova a Vysoké Pece. Výtěžek z jeho prodeje poputuje v plné výši na konto Nadačního Fondu Veroniky Kašákové, jenž podporuje děti a mladistvé z dětských domovů. Kalendář stojí tři sta korun a lze ho objednat prostřednictvím facebookových stránek nadačního fondu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám