Hlavní obsah
Článek

V dubnu roku 2012 dorazila Natálie Kocábová (39) do Show Jana Krause těsně před druhým porodem, kdy byla na svém váhovém maximu. O čtyři roky později je sice bez manžela, ale zato se kromě syna Vincenta může pochlubit dcerkou Miou a snad nejlepší postavou za celou svou kariéru.

Když Natálie přišla na natáčení, Jan Kraus se musel hodně divit. Při pohledu na ni se totiž mohlo zdát, že čas ubíhá opačným směrem. Dvojnásobná maminka neuvěřitelně zhubla a opět vypadá jako teenagerka. Rozvod s ní sice pořádně zamával, ale v jejím případě je vše zlé k něčemu dobré. Kocábová nepříjemné zkušenosti zúročila při nahrávání kritiky vychvalované desky Ellis Island a odrazí se i v připravované divadelní hře.

„Čtrnáct let je dlouhá doba, a ačkoli délka vztahu nemusí ovlivňovat jeho kvalitu, má na něj jistě velký vliv,“ poznamenala dcera Michaela Kocába o již uzavřené životní kapitole. Bezstarostné popové hity by od všestranné umělkyně, která má na kontě také několik knih, nikdo nečekal.

Nové album ale nakonec pochmurnou atmosférou zaskočilo i samotnou autorku. „Nebyl to úplně záměr, ale vyšlo to temnější, než jsme si mysleli, ale jsme s tím spokojení a myslím si, že na to měl dost vliv stav mého manželství,“ prozradí Kocábová ve středeční Show Jana Krause, kde přidá i hudební ochutnávku ze své hudební spolupráce s Michaelou Polákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám