Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a herec Jan Kraus (70) přijal roli v seriálu Novy Atentát, bude hrát prezidenta České republiky Václava Wolfa, lehce povýšeného a narcistního bývalého politologa. Jeho manželku Ester Wolfovou, bývalou herečku a ‚neřízenou střelu‘, ztvární i u nás známá Anna Šišková. Jejich společná scéna z úvodního dílu, který diváci uvidí v pondělí večer, zmíněné charakterové vlastnosti postav potvrzuje.

Atentát vypráví příběh pokusu o atentát na prezidenta republiky a řady dalších kriminálních kauz, které při jeho vyšetřování vyplují na povrch. Děj z per Josefa Klímy a Janka Kroupy bude rozdělen do 18 dílů režírovaných Jiřím Chlumským a Petrem Nikolaevem.

Seriál volně navazuje na příběh postav, které diváci znají ze seriálu Expozitura. Vedle zmíněných hrají Jiří Dvořák, Jan Dolanský, Miroslav Táborský či Marek Taclík jako prezidentův poradce Forestek, jenž má ve scéně také své místo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám