Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sběratelé kuriozit by měli zpozornět. K mání je sedačka ze Show Jana Krause, na níž svůj hvězdný otisk nechalo nejedno slavné pozadí. Na ikonickém nábytku se vystřídaly i dámy, které byly pro známého moderátora i diváky velmi příjemnou podívanou.

Televizní talkshow už prošlo přes 600 hostů, ale Jan Kraus (70) zajisté nezapomene na návštěvu sexy žen, které jej často sváděly pokušením pohlédnout jim i jinam než do očí. Erotično pro něj není tabu, takže si popovídal i s herečkami z peprných filmů Paris Wilton a Angel Wicky. Druhá z nich má zkušenosti také s odhalováním v Playboyi, stejně jako další návštěvnice televizní talkshow Andrea Jarová.

Nejbujnější dekolt před ním ovšem předvedla kyprá břišní tanečnice vystupující pod jménem Atiya. K nejkrásnějším hostům patřily i lektorka tance Aneta Antošová či tenistka Dominika Cibulková.

Slavná červená pohovka už ovšem dosloužila a Jan Kraus se dočkal její identické nástupkyně. Hvězdným prachem posetý nábytek však neskončí na smetišti, ale v rámci internetové aukce, která končí už ve čtvrtek, najde nového majitele, a navíc poslouží dobré věci. Výtěžek totiž přes fond Emil podpoří mladé handicapované sportovce. Zájemce o pohovku se bude muset ovšem pořádně plácnout přes kapsu. Její cena už překročila 130 tisíc korun.

Která návštěvnice Show Jana Krause vás nejvíce zaujala?
Aneta Antošová
17 %
Atiya
2,4 %
Angel Wicky
9 %
Paris Wilton
2,3 %
Andrea Jarová
10,7 %
Dominika Cibulková
58,6 %
Celkem hlasovalo 12759 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám