Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za měsíc bude mít premiéru nový český film Wilsonov, v němž si zahraje jednu z hlavních rolí idol žen Vojtěch Dyk (38). Roli krasavce ale nedostal, jako mladý policejní důstojník vypadá spíš jako ňouma. Ovšem milostné scény mu režisér přesto přisoudil. A to s kráskou Tatianou Pauhofovou.

„Kvido Eisner je ambiciózní a velmi rychle zamilovávatelný policejní čekatel,“ představuje svou postavu Dyk. „Je to samozřejmě příběh detektivní a je to také příběh komediální, ale co se mé postavy týká, je hlavně o lásce.“ Tvůrci si pro tuto postavu také vymysleli vzhled, díky němuž má Dyk daleko do své skutečné image miláčka dívek – odstáté uši, sestřih na kastrol a předkus.

Láskou poněkud nemotorného a značně nezkušeného policejního eléva se díky rychlé schopnosti zamilovat se stane krásná Šajndele, dcera místního bohatého továrníka. „Po delší době hraju dívku o mnoho mladší, než jsem ve skutečnosti já, která ve filmu prožije opravdu velkou, krásnou a typicky filmově romantickou lásku,“ říká spokojeně Táňa Pauhofová.

A protože jsou s Dykem dlouholetí přátelé, bylo natáčení jednoduché. Film je navíc zasazen do dobových reálií počátku minulého století, takže i zobrazené milostné scény jsou velmi decentní a spíše úsměvné.

Ve filmu dále uvidíme Jiřího Macháčka, Jana Krause (70), Luboše Kostelného, Stanislava Majera (45) nebo Petra Čtvrtníčka.

Reklama

Další články

Načítám