Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O mikulášskou nadílku nepřišly ani děti ve Fakultní nemocnici Motol. Masku svatého Mikuláše navlékl Pavel Kříž, v nezbedného čerta se proměnil Adam Kraus doprovázen andělsky krásnou Renatou Langmannovou (37).

Syn Jana (70) a Jany Krausových v dětství prožíval díky svým kreativním rodičům 6. prosince vždy s velkou parádou.  „Když se řekne Mikuláš, tak se mi vybaví hrůzostrašný čert, který mne děsil ještě mnoho let. Bylo mi šest let a rodiče pro nás připravili choreografii ve velkém stylu. Vyhodili pojistky, všude byla tma, rozblikala se světla. A do toho všeho vstoupila do místnosti příšerná postava čerta, která mi způsobila trauma na dlouhé roky,“ řekl Adam Kraus. „Řekl bych, že takové strašení je zbytečné. Spíš by to pro děti a rodiče měl být zážitek, než takové peklo. Tady jsem se zhostil role hodného čerta.“

Stejného názoru je i Česká Miss 2006 Renata Langmannová. „Jsem moc ráda, že jsem mohla být dnes za andělské potěšení pro děti, které jsou zde hospitalizované. Nejvíce mne překvapila pacientka, která nám zazpívala celou ústřední píseň z Titanicu," rozplývá se modelka.

Ve své roli si liboval i herec Pavel Kříž. „Mikuláše jsem měl vždy moc rád. Z čerta jsem jako malý měl zasloužený respekt. Odříkával jsem básničky, když jsem ji neřekl, nic jsem nedostal, tak to za našich časů prostě bylo,“ řekl Pavel Kříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám