Hlavní obsah
Článek

A máme tady další páreček, který neskončil jen u tanečních choreografií. Mezi herečkou Annou Polívkovou (45) a tanečníkem Michalem Kurtišem evidentně při taneční soutěži StarDance nejenže přeskočila jiskra, ale podle všeho vzplanula v pořádný žár.

Ještě před soutěží se Anička rozešla s dlouholetým přítelem Jakubem Xavierem Barem, i když to nevěšela všem na nos, a ani po svém vítězném tanci na přímou otázku Super.cz na téma rozchod mluvit nechtěla. O tom, že šla do soutěže už jako single, ale promluvila v talk show Jana Krause (70).

Ale jak bylo vidět na mejdanu po premiéře filmu Dědictví aneb Kurva se neříká, už není sama. Se svým tanečníkem, o deset let mladším Michalem Kurtišem, si opravdu porozuměla. Michal spolu s Annou vydržel na párty celou noc, skoro až do osmi do rána, kdy odcházeli z večírku.

Páru zřejmě přišlo, že si jich nikdo nemůže všimnout, když se objímal na tramvajové zastávce, kde čekal na vůz taxislužby. Pak neskončili nikde jinde než v Aniččině bytě v Holešovicích, informoval Blesk.

Zda jejich vztah skončí takovým happy endem, jako to bylo v případě kolegyně Polívkové z filmu Dědictví Jitky Čvančarové (46) a tanečníka Petra Čadka, kteří se vzali a mají dcerku Elenku, ukáže teprve čas. Každopádně to Anně a Michalovi opravdu sluší, a to nejen na parketu.

Reklama

Další články

Načítám