Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Jan Kraus (70), který je znám svým břitkým smyslem pro humor, vyrazil do Nízkých Tater. A to i přesto, že mu hory v dětství znechutily povinné lyžáky.

„Jezdil jsem jako dítě povinně na lyžařské výcviky. Ta "povinnost" mně to navždy dost znepříjemnila. Navíc hory jsou svým způsobem také sportovně společenské vyžití a já dávám přednost samotě a izolaci,“ prozradil Kraus, který si ale nenechal ujít jízdu lanovkou na vrchol Chopku.

Do zimního střediska Jasná nakonec Krause přilákaly příjemné pracovní povinnosti - natáčení jeho talk show a slavnostní otevření nové kongresové haly. A protože lyžování moc nemusí, byla pro něj aspoň připravena typická červená sedačka, na níž si připil něčím ostřejším s vousatým vládcem Tater Tatrancem.

„V Tatrách jsem nelyžoval a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit. Člověk sem ale může jet i bez toho, aniž by lyžoval, je tu i pestrý společenský život,“ míní Kraus s tím, že zimu nemusí zejména ve městech.

„Záleží, jak si zimu definujete. U mě začíná pod 10 stupni Celsia. Zima mi ale nevadí tak jako fakt, že je spojena, zejména ve městě, s nedostatkem světla,“ dodal moderátor, jehož na akci doprovodila krásná Michaela Ochotská (39), jež následně odstartovala běžecký závod pro veřejnost a byla nadšená z živých ovcí na střeše haly.

Související témata:
Nízké Tatry

Reklama

Další články

Načítám