Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) není na společenských akcích častým hostem. A když už někam dorazí, tak buď sama, nebo s kamarádkou. Proto nás překvapilo, když jsme ji na otevření ochodu s módou potkali se synem jejího partnera Jana Krause (70), muzikantem Davidem.

Logicky se nabízela otázka, zda David dělá doprovod všem ženám v rodině, jejichž partnerům se nikam nechce. "Tak Ivanka je moje druhá maminka, takže jsem rád, že jsem tady s ní. Doprovázíme se navzájem," řekl Super.cz David a Ivana jen přikyvovala.

Protože má značka, která se uváděla na trh, ve znaku jezevčíka, na večírek byl pozván jejich chovatel a mezi hosty běhalo pomalu dvacet psíků. Ale zatímco David má doma buldočka, Ivanu ani pohled na roztomilou hemžící se změť psíků k tomu, aby si sama pořídila nějakého mazlíčka, nepřesvědčil.

"Naopak mě to ubezpečilo v tom, že dělám dobře," svěřila herečka. "Já bych taky víc psů nechtěl. Jeden smrdí dostatečně, a kdybych jich měl víc, už bych ani nikoho nemohl pozvat na návštěvu," dodal David.

Reklama

Další články

Načítám