Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávná zpráva o tom, že to má herec, bavič a moderátor Jiří Krampol (85) velmi nahnuté na Primě s pořadem Nikdo není dokonalý, vyvolala pořádnou odezvu. Charismatický herecký matador sice zdaleka nekončí, na povrch ale vyplavaly zprávy o tom, jak s ním má domovská stanice, na níž vysílá už snad patnáct let, údajně zametat. „Honzovi Krausovi dali mnohem lepší podmínky než Jirkovi Krampolovi,“ prozradil nám zdroj z televize.

„Zatímco Krausovi se povedlo domluvit si to, že si může do pořadu zvát koho chce, i když jsou z toho na Primě na mrtvici (dorazilo je prý, když v Show Jana Krause (70) byli všichni prezidentští kandidáti vyjma Miloše Zemana, jehož prý moderátor nemusí), Krampolovi skrečují jednoho nabízeného hosta za druhým,“ vysvětluje náš informátor.

A co Primě vadí? Jde o tradiční a přitom nemístnou televizní řevnivost. Jeden z hostů je pro ni spjatý s Novou, druhý s Českou televizí, třetí s Barrandovem, nebo jim vadí, že prý jde o nudného a starého umělce. „A pak mu kolegové místo toho vnutí neznámé hvězdičky Primy. Není se co divit, že někdy pak pořad ani sám Jirka neutáhne,“ dozvěděli jsme se od spřáteleného člověka v televizi sídlící na Palmovce, kterému se jednání vůči moderátorovi Nikdo není dokonalý nelíbí.

Vrcholem prý bylo, když stanice odmítla, že by si Krampol do pořadu vzal Ivetu Bartošovou s jejím „milým a nekonfliktním“ přítelem Josefem Rychtářem. „Všichni přece vědí, že ti dva by sledovanost udělali parádní,“ kroutí hlavou televizák. Uvažovalo se prý i o Ornelle Štikové a její matce, ale i z toho sešlo.

A co na to říká sám Krampol? „O takových věcech se nebudu vůbec bavit, s tím jděte někam. Ale jedno vám řeknu. Když měla Ordinace přestávku, dosahovali jsme sledovanosti přes milión a půl. Jak ale pořad běží proti ní a k tomu se vysílá fotbal, tak bychom neuspěli ani s padesáti Gotty coby hosty. I reprízy přitom občas skoro dosahují miliónu. V červnu se vysílají premiérové díly, a v létě budeme řešit, co bude s pořadem dál, zda obnovíme smlouvu,“ uvedl pro Super.cz sám Jiří Krampol.

Reklama

Další články

Načítám