Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší syn Jany Krausové (70) Adam pokračuje v rodinné tradici. Nejen v té, že stejně jako jeho starší bratr David je to zatraceně sexy chlap, ale i on má co do činění s divadlem. Letos už potřetí se ujal režie hry, ve které vystupuje jeho máma Jana. Tentokrát se s ní postaví i na divadelní prkna.

Po hrách O lásce, ve které Jana Krausová excelovala se svým partnerem Karlem Rodenem, a Prší, v níž si zahrál i další z rodinných příslušníků Marian Roden, letos přibyla novinka Slavík a růže od Oscara Wilda, která bude mít premiéru 14. srpna na Vyšehradě. V té se Jana tentokrát potká s Adamem nejen coby s režisérem, ale také jako s hercem.

„Diváci se mohou těšit na komorní spojení scénického čtení s živým hudebním doprovodem a vizuální projekcí,“ nastínil Adam prostředí, do kterého bude hra, jejímž hlavním tématem je sebeobětování a láska, zasazena.

Jana Krausová se objeví i v další premiéře, kterou vyšehradská scéna letos nabídne. Je jí hra Ženy přežijí!, v níž jí budou sekundovat Jitka Schneiderová, Anna Šišková a Vojta Kotek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám