Hlavní obsah
Článek

Pěvecké trio Jan Kopečný (34), Josef Vágner (33) a Petr Ryšavý se rozhodli podpořit Ukrajinu. Aktuální situace jim není lhostejná, a proto zazpívají na speciálním koncertu Muzikály Naruby v pondělí 7. března v pražském Divadle Broadway. Veškeré vybrané peníze za vstupenky pošlou na pomoc Ukrajině.

„Byl to naprosto spontánní nápad. Seděli jsme s Honzou a Petrem a jednohlasně jsme se shodli, že chceme pomoct, takže uspořádáme koncert,“ sdělil Josef Vágner. „Ještě v noci jsme obvolali kapelu a v divadle si potvrdili termín. Na prodej vstupenek máme sice jenom pár dní, ale věříme, že se nám podaří Broadway vyprodat,“ přidal Jan Kopečný.

„Za veškeré vybrané peníze sami nakoupíme potřebný materiál a nutné zásoby a osobně to odvezeme na hranici s Ukrajinou, kde si vše převezmou organizace, které věci dále rozdistribuují na místa, kde je to nejvíce potřeba,“ dodal Petr Ryšavý.

Zpěváci nehodlají vystoupit sami, na koncertě budou také hosté, kolegové z branže. „Všichni, včetně našich hostů, vystoupí bez nároku na honorář. Věříme, že nás naši věrní fanoušci a fanynky podpoří a vybereme co nejvíce,“ shodli se závěrem protagonisté.

Divadlo Broadway již minulý týden věnovalo Ukrajině finanční dar ve výši 50 000 Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám