Hlavní obsah
Článek

Začínali v muzikálech, ale postupně se z nich staly i hvězdy televizních obrazovek, když Jan Kopečný (34) exceloval v Tváři a Petr Ryšavý se pravidelně objevuje v seriálu Sestřičky. Oba zpěváci potěšili i příznivce své kapely Botox, když v hudebním bezčasí začali s natáčením nových videoklipů.

"I když jsem se ještě válel na dovolené na Maledivách na pláži, tak jsem takový workoholik, že jsme připravovali věci s kapelou. Mezi nimi jsou také klipy a do konce roku bychom měli vydat nový singl, merch a budeme mít i e-shop," řekl Super.cz Kopečný.

První ze série tří videoklipů, které mají fanouškům kompenzovat smutný fakt, že kapela vzhledem k dlouhotrvajícím vládním nařízením souvisejícím s koronavirem nemůže živě koncertovat, už je na světě.

"Písnička Pohádka je naším dárkem pro posluchače. Jiná cesta, jak zprostředkovat naši muziku fanouškům v současnosti bohužel není, takže jsme naráz natočili tři klipy ke třem novým singlům a vydáme je vždy s měsíčním odstupem," uvedl Honza. "Je to romantická písnička, ve které každý z nás dvou, já i Honza, vnímáme sami za sebe nějakou hádku, nebo řekněme rozpad vztahu," upřesnil Petr.

Videoklip k Pohádce natočila kapela během jednoho dne za pomoci kamarádů a známých. "Doba je pro muzikanty dost nepříznivá, takže jsme obvolali pár kamarádů, půjčili si dodávku plnou techniky a jelo se," doplnil Petr.

Režie se stejně jako u předchozích videoklipů Botoxu ujal francouzský režisér kolumbijského původu Juan David Salazar. Druhý z videoklipů, tentokrát k singlu Deset, devět ..., v hlavní roli s herečkou Ivou Pazderkovou, vyjde 20. ledna a natáčel se v krásném prostoru Hudebního divadla Karlín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám