Hlavní obsah
Článek

Ještě pořád je mu v Česku šílená zima, protože se jen těžko aklimatizuje z třítýdenní dovolené na Maledivách. Že se takovou dobu válí na slunci na ostrově v Indické oceánu ovšem Janu Kopečnému (34) mnozí nepřáli. "Na tak dlouho jsem původně letět neměl a ani kolegové v divadle mě opáleného nepřivítali s otevřenou náručí," řekl Super.cz.

To, že na Maledivách zůstal tak dlouho, nebylo původně plánované. "Měli jsme letět na deset dní, ale nepřiletělo nám letadlo, den jsme strávili na letišti v Praze a dostali jsme za to tři dny navíc. No a na místě se nám tak zalíbilo, že jsme si pobyt ještě prodloužili," vysvětloval Honza, který se rozhodně nenudil a byl nadšený hlavně z potápění se žraloky.

Reakce na fotky, které z dovolené postoval na sociálních sítích, samozřejmě nebyly veskrze kladné. "Byly to dva tábory a našlo se dost lidí, kteří to hejtovali, ale s tím musí člověk počítat," míní zpěvák, který byl označován i za nezodpovědné hovado, které dovolenkuje v době nouzového stavu a pandemie.

Nyní už zkouší v divadle Broadway muzikál Láska nebeská a pracuje i na nové tvorbě kapely Botox. "Myslím si, že kolegové spadali právě do té druhé skupiny, která mě hejtovala, protože museli zkoušet a cvičit a já se válel na pláži. Takže jsem slyšel hlášky o tom, že mám čtyři odstíny tmavší opálení než oni. A s kapelou budeme točit dva klipy a do konce roku vydáme nový singl a budeme mít i nový merch," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám