Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dny, které trávíme doma, se každý snaží využít k něčemu jinému. Někdo pravidelně cvičí, někdo se zase učí vařit. I zpěvák Honza Kopečný (34) nám prozradil, jak se mu daří zvládat karanténu, a to bez depresí a s dobrou náladou.

„Chmury a deprese na mě zatím nepadají, mám docela dost práce, kterou jsem si na sebe ušil,“ svěřil se zpěvák, kterého fanoušci znají nejen ze skupiny Botox, ale i z Divadla Broadway, kde hraje hned v několika muzikálech. „Napadlo nás udělat novou píseň, která se jmenuje Nadechnout. Je to věc, které se věnujeme intenzivně, natáčení bylo náročné, bylo v něm spoustu kolegů a kamarádů a pak práce na videoklipu,“ svěřil se zpěvák.

Ten měl tak příležitost potkat se s kolegy z branže ve studiu. I na natáčení nového songu měli všichni zodpovědně roušky. A když se zpěvák zrovna nevěnuje své práci, učí se doma novým věcem, kterým se mu dařilo dosud úspěšně vyhýbat. „V případě, že jsem doma, dělám věci, které jsem dříve nedělal, což znamená, že občas i vařím, a dokonce jsem zapnul myčku a pračku, což jsem dřív neuměl,“ svěřil se Super.cz vtipně Kopečný a dodal: „Takže všechno zlé je k něčemu dobré. Mějte se hezky, opatrujte se, a hlavně buďte zdraví,“ řekl na závěr svého pozdravu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám