Hlavní obsah
Článek

V televizní pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas Jan Kopečný (34) poutal pozornost nejen svým hudebním projevem, předváděl tam i svou vypracovanou figuru. I na zpěváka ale podle všeho dolehl „zimní spánek” a aktuálně by se nejspíš s velkou ochotou nepředváděl před kamerami podobně odvážně odhalený.

„Člověk se cítí líp, když je v dobré fyzické kondici. Neříkám, že se necítím spokojeně, ale mám co dohánět,” svěřil se nám Honza během našeho posledního setkání.

Spíš než na cvičení se zpěvák v poslední době více soustředil na svou novou kapelu Botox. „Máme za sebou koncert v Lucerně s mojí kapelou, těch příprav bylo strašně moc. Do toho jsem měl úraz ramene, tak jsem moc necvičil. Naštěstí mám od rodičů nadělené dobré geny a muskulaturu, tak nemusím zase tolik cvičit,” říká Kopečný, kterého k lepší postavě vždy nemotivují lákavé pracovní příležitosti: „Nejvíc jsem cvičil v rámci své účasti na show Tvoje tvář má známý hlas, nebo jsem cvičil kvůli roli.”

Honza pracuje na své postavě hlavně ve fitku, přičemž ho kardio aktivity a běhání příliš nebaví. Sám si je vědom toho, že hlavní vliv na jeho kondici má strava. „Pomalu se ale blíží plavková sezóna, a tak na sobě budu muset začít trošku makat,” říká Jan Kopečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám