Hlavní obsah
Článek

Byla jedinou zpěvačkou mezi kolegy, kteří se sešli kvůli propagaci muzikálového koncertu ze skladeb Michala Davida a Karla Svobody. A Michael Gemrotová (38) si pozornost jaksepatří užívala. A taky se na to vystrojila.

Od té doby, co si svůj dekolt nechala "vytunit" silikonovými implantáty, ji ve společnosti málokdy vidíme bez pořádného výstřihu. Ani tentokrát dekolt nechyběl a Míša ukázala, že pod šaty oblékla rafinovanou černou krajkovou podprsenku. Když fotili společnou selfie, mohli na jejích vnadách oči nechat zpěváci Jan Kopečný (34) nebo Marian Vojtko (50), s nímž vystupuje ve Fantomovi opery. V něm ostatně ty dva uvidíme až do konce června, kdy titul vystřídá na další sezónu nový muzikál, a zásoba lístků v předprodeji se už povážlivě tenčí.

Míša je před Vánoci v pořádném pracovním zápřahu, muzikál střídá muzikál a koncert zase koncert, takže prý vůbec nezvládá předvánoční přípravy. "Nemám nakoupené dárky, napečeno ani uklizeno. Ještěže Ježíšek není hygienik," smála se zpěvačka, která se zastaví jen na jediný den, kdy má se svými a partnerovými rodiči naplánovanou procházku Prahou. "No a pak už 24. prosince, to máme opravdu volno úplně všichni," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám