Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kopečný (34) absolvoval základní školu v Českých Budějovicích a my jsme se dozvěděli nejen to, že byl pilný školák. Pochlubil se také vysvědčením z první třídy, kterou absolvoval se samými jedničkami. Zeptali jsme se, jestli zpěvák rád chodil do školy.

„Nijak zvlášť. Bavil mě akorát tělocvik, výtvarná výchova, hudební nauka a časem i matematika,“ řekl nám Honza. „V podstatě moje poslední jedničky byly v první třídě. Pak už to bylo jen horší. Ale maturitu jsem zvládnul, a nakonec studoval i vysokou školu. Muzika mě ale táhla víc než ekonomie, takže jsem studia zanechal,“ pochlubil se zpěvák.

Na otázku, zda byl vzorným studentem, nám odpověděl jasně. „No moc ne, sem tam jsem chodil za školu, ale především až na gymplu, běhání kolem holek mi bylo fakt bližší než každodenní studium. Ale nikdy jsem důtku nebo dvojku z chování nedostal. Ani když jsem ostříhal spolužačku na základní škole, když mě fakt naštvala. Takže ano, byl jsem pilným studentem, ale vzorným jen v první třídě,“ svěřil se Super.cz Honza.

Plány na léto má muzikálový zpěvák jasné. „Ještě zítra odehraji poslední představení Muže se železnou maskou v Divadle Broadway v této sezóně, v létě nás čekají s Botoxem vystoupení a doufám, že vyjde i nějaká dovolená u moře,“ dodal závěrem sexy zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám