Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec a muzikant si nenechal ujít skvělou nabídku. Vojta Kotek (36) získal roli kapitána ve vědomostním pořadu Máme rádi Česko. Nahradil tak stávajícího kouče Jana Dolanského (46), před kterým vedl týmy také Martin Dejdar (59). Proti sobě se v nových dílech postaví vedle Vojty Kotka ostřílený bard Jakub Prachař (40).

Herec se nám svěřil, jak mezi sebe přijal osvědčený tandem Libor Bouček (43) a Jakub Prachař svého nového kolegu. „Vklínit se na začátku mezi ně, třeba i slovem, bylo hodně těžký, oni opravdu chrlí a jedou. To bylo pro mě malinko složitější, ale lidsky to nebyl žádný problém. S kluky se znám z jiných projektů a tady na nich bylo skvělý, jak jsou na sebe napojení,“ prozradil Vojta, který se na obrazovce objeví v pátek.

V soutěžním pořadu však není úplným nováčkem, sám se již zúčastnil jako soutěžící. „Byl jsem tu jako soutěžící ještě v době, kdy jedním z kapitánů byl Martin Dejdar a hrozně mě to bavilo. Miluju soutěže, aktivity, deskové hry. Nemusím ani vyhrát, ale stačí mi ten pocit, že jsem třeba něco věděl. Navíc jsem se s Kubou a Liborem rád zase viděl při práci. Složitější bylo spíš nás dát časově dohromady, aby se pořad natočil. Všichni jsme vytížení a najít termíny bylo složitější,“ prásknul nám Vojta.

Reklama

Další články

Načítám