Hlavní obsah
Článek

Konečně jsme se zase potkali s největším sympaťákem z minulého ročníku StarDance, hercem Miroslavem Hanušem (60). Tentokrát nikoli na tanečním parketu, ale tam, kde se cítí být nejvíc doma. Na divadelním jevišti. V nové hře režiséra Petra Zelenky ve Studiu DVA ztvárnil mediálního magnáta.

"Mohl jsem se bulváru pomstít, nejsem jeho milovník," ušklíbl se potěšeně po představení na naši kameru. Připustil ovšem, že jemu osobně bulvární média nikdy nic neudělala, například na StarDance komunikoval bez problémů a neodmítl odpovědět na jakoukoli otázku. "Snažím se být slušný. Ale v tom představení je krásná moje závěrečná věta o konci bulváru: Přišly sociální sítě a lidi o sobě začali psát hnusné věci sami," dodal.

Ve Studiu DVA není Hanuš nováčkem, uvádí se tady jeho vlastní představení Smolíkovi. Postěžoval si jen na dlouhé zkoušení, které bylo přerušené covidem. "Zajímalo mě, jak představení bude fungovat, protože Petrovy hry jsou takové ironické, to mě na nich baví. A sám je ironický režisér, to mě taky bavilo," řekl nám Hanuš, který v našem videu povídal o divadle podrobněji a prozradil, kde všude ho mohou jeho fanoušci vidět.

Nás samozřejmě zajímalo, jestli si si po StarDance kromě hraní také ještě zatančil. "Já už přispěl a skončil jsem. Bývali bychom ještě s Adrianou tancovali, ale přišel covid, nebyly žádné plesy. Zatancovali jsme si asi na třech. A pak už šla dál, dostala Jana Cinu (36). Já to vidím tak, že jsem přispěl k jejich vítězství, že jsem Adrianu připravil a Honza to dorazil," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám