Hlavní obsah
Článek

Pro někoho to byl možná nečekaný výsledek. Farářka Martina Viktorie Kopecká to s Markem Dědíkem (40) dotáhla až na krásné druhé místo ve StarDance. Tancem nepolíbená farářka se zlepšovala s každým kolem, ale nikdo nečekal, že předstihne i favorita StarDance Tomáše Vernera (37).

I porota dávala snaživé Kopecké nižší známky než suverénům Cinovi (36) s Vernerem. Ve StarDance ale rozhodují i divácké sympatie a ty měla farářka obrovské. Ve finále StarDance dokonce oslnila vynikajícím freestylem.

S Markem Dědíkem si připravili dechberoucí vystoupení na téma Labutí jezero, které nadchlo i porotu. Nejvyšší známky jsou toho důkazem. Kopecká si splnila dívčí sen být baletkou a ve finále brilantně vystřihla Čajkovského černou labuť.

„Ten její tanec s baletním nádechem byl fantastický,“ chválil ji i Marek. „V radosti se musíte ještě trochu trénovat, ale bolest vám jde,” uznala i přísná porotkyně Tatiana Drexler (61).

Kombinace éterické farářky, jež se promění v temnou černou labuť byla skvělým nápadem. „Ona je pořád anděl, ale v ďábla se někdy na parketu proměnila. Pro mě to bylo překvapení, po prvních dvou dílech jsem začal vidět ten posun a potenciál,“ řekl Super.cz Dědík.

Posun to byl o to větší, že farářka neměla žádnou taneční a pohybovou průpravu. A v tom byli její fináloví soupeři, herec Jan Cina a krasobruslař Tomáš Verner, přeci jen napřed. Kopecká taneční nedostatky doháněla snaživostí, skromností i ženskou křehkostí, která u diváků budila sympatie. Dechberoucí vystoupení Martiny Viktorie Kopecké a Marka Dědíka si připomeňte ve video ukázce i galerii.

Reklama

Další články

Načítám