Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) už měsíc pilně trénuje s farářkou církve československé husitské Martinou Viktorií Kopeckou na nadcházející ročník StarDance.

Dědík „vyfasoval“ úplnou začátečnici, kterou si ale nemůže vynachválit. „Martina je tancem úplně nepolíbená, nikdy v životě netančila a sport nijak zvlášť nevyhledávala. Proto ji učím jako úplného začátečníka - techniku nohou, pohyb pánve, těla a paží, i to, jak si zapamatovat choreografii,“ řekl Super.cz Dědík, jenž ve StarDance tančil například s herečkami Pavlou Tomicovou (61) či Jitkou Schneiderovou (51).

I přes náročné dny si Dědík našel čas na natočení tanečního videa, kde to roztočila jeho manželka Tereza i další tanečnice ze StarDance Tereza Prucková a Adriana Mašková. Poslední dvě jmenované trénují na parketu se Zdeňkem Godkou (48) a Janem Cinou (36).

„I při tak náročných trénincích máme stále dobrou náladu. A z toho důvodu jsme natočili úžasné video s dvěma tanečnicemi ze StarDance Terezou a Adrianou a také mou manželkou, která také bývala mistryně České republiky v latinskoamerických tancích. Natáčení probíhalo v tanečním studiu v Praze a byl to skvělý zážitek vidět tancovat tři skvělé tanečnice takto pěkně pohromadě,“ rozplýval se Dědík, jenž s manželkou pod svým jménem prodává i tréninkové taneční oblečení.

„Splnil jsem tím sen své manželce. Je pravda, že nyní bývám méně doma, protože trénuji s Martinou a také otevírám taneční kursy. Rodině se vše snažím vynahradit o víkendech, kdy trávíme společný čas doma,“ dodal. Sobotní večery ale již brzy budou patřit StarDance, a tak péče o syny Bertrama Josefa (3) a Doriana Marka (1) bude hlavně na Dědíkově manželce.

Reklama

Další články

Načítám