Hlavní obsah
Článek

Je to už patnáct let, co se vysílala vůbec první řada taneční show StarDance. Tehdy se králem tanečního parketu stal zpěvák Roman Vojtek (51) s tanečnicí Kristýnou Coufalovou. Ta letos ve StarDance tančila podruhé - s krasobruslařem Tomášem Vernem (37) to dotáhla na třetí místo.

Ve vůbec prvním ročníku StarDance byla k vidění hodně povedená partička, která si společně užila hodně legrace na place i v zákulisí. Mezi tanečníky byl i současný člen poroty Jan Tománek (52), který to roztáčel na parketu s moderátorkou Jolanou Voldánovou (55). Jeho manželka Kamila Tománková pro změnu vlnila boky po boku desetibojaře Tomáše Dvořáka. A dotančila s ním až na třetí místo.

V letošní řadě StarDance tančila s hercem Zdeňkem Godlou, před patnácti lety pak oslňovala po boku Jana Čenského (62). Řeč je o tanečnici Tereze Pruckové, známé pod dívčím příjmením Bufková.

A jak je patrné z archivu první řady, půvabná tanečnice se téměř nezměnila. Z celebrit to v první řadě StarDance dále roztáčeli zpěvačka Helena Zeťová (43), herečky Mahulena Bočanová (57) a Jana Švandová (76) i herec Václav Vydra (68) - ten bral nakonec krásné druhé místo.

StarDance moderovali tak jako každý ročník Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66). Tereza v té době čekala miminko, Marek Eben měl možná víc vlasů, ale jinak se vůbec nic nezměnilo. „Když jsem začínala, tak jsem byla těhotná, a vůbec si nepřipouštěla stresující aspekty, chtěla jsem donosit dobře. Další rok jsem zase kojila a nechtěla ztratit mlíko,“ vzpomínala pro Super.cz Kostková na své první ročníky StarDance.

Reklama

Další články

Načítám