Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel pohádkových princů Jan Čenský (62) prozradil, na co v mládí lákal svou ženu. Kromě jiného na sladké! O svůj recept se podělil s Pavlem Berkym v pořadu Ve dvou se to lépe vaří. Jde o zapečený zmrzlinový dort.

„Tento polárkový dort se dělá hlavně večer, protože to vypadá opravdu efektně. Ostatně, balil jsem na to v pubertě i svou ženu. Pozval jsem ji k nám, když nebyli rodiče doma, a ukázal jí tenhle dokonalý trik s polárkou,“ vzpomínal Čenský.

„Tím ale moje kulinářské schopnosti končí,“ přiznal herec s tím, že královnou kuchyně je u nich manželka Dana a raději se jí neplete do cesty.

Pořad Ve dvou se to lépe vaří je novinkou Televize Seznam, v níž Pavel Berky vždy přivítá hosta z řad známých osobností, jenž se podělí o svůj oblíbený recept.

„Když jsme na začátku spolupráce dávali s celým týmem dohromady koncept pořadu, všichni byli pro, abychom vytvořili krásný a zábavný pořad s milými hosty, u kterého si člověk opravdu udělá takovou tu pohodičku. Zasměje se, dozví se, jak jsou na tom v kuchyni právě některé známé osobnosti, co třeba ony mají za tipy od svých maminek nebo babiček a tak,“ popsal Super.cz Berky.

Diváci se mohou dále těšit například na Evu Burešovou (30) nebo Sašu Rašilova (51). Další díl televize odvysílá v neděli 12. září.

Reklama

Další články

Načítám