Hlavní obsah
Článek

Herce Jana Čenského (62) si mnozí dodnes spojují s jednou z jeho prvních rolí. V roce 1980 si po boku Ivany Andrlové zahrál v pohádce Princové jsou na draka, kde zpíval už zlidovělou píseň Dělání, dělání. Od dob, co zpíval v pohádce s písněmi Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka, už uběhla pěkná řádka let, herec se nyní do muzikálu pustil znovu.

„Mám premiéru, čeká mě role šitá skoro pro mě. Je to zapšklý stařík, kterému je šedesát, stejně jako mně, ale dobře to dopadne, bude to taková hezká pohádka, změní se a rozzáří se,“ svěřil Super.cz herec, kterého čeká na prknech první muzikálová role v životě.

„Budu zpívat, varuji diváky, ale i zároveň zvu. Budu tam mít dokonce dvě sólové písně Terezo a Má láska je za velkou louží,“ prozradil na tiskové konferenci k muzikálu Láska nebeská Jan Čenský.

„Budu zpívat sám a bez company, to bude poněkud výzva, nejen pro mě, ale i pro diváky. Moje postava zpívá poměrně pozdě, nezpívá na začátku, ale až ve druhé půlce, takže vyženu diváky až po přestávce,“ svěřil s humorem Jan Čenský, který má písně Waldemara Matušky spojené se svým mládím. „S Waldou jsme se dokonce setkali a je to moje mládí, takže já si rád sentimentálně zavzpomínám,“ dodal v Divadle Broadway Jan Čenský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám