Hlavní obsah
Článek

Návrat na televizní obrazovky v seriálu Sanitka herečce Ivaně Andrlové vyloženě prospěl. Ještě před pár měsíci se na společenských akcích držela v pozadí, nerada odpovídala na otázky, a tvářila se, že tam vlastně ani není. Teď se ale vše změnilo. Ivana nejen skvěle vypadá, ale vrátilo se jí i sebevědomí.

S herečkou jsme se potkali na křtu kalendáře pro nadační fond Kapka naděje. Spolu s kolegou Janem Čenským (62) nafotila jeden ze snímků věnovaných slavným vynálezcům. "Já a vynálezy a vynálezci? Víte, mám pocit, že ať už byly myšleny jakkoliv dobré, vždy se dají zneužít," míní Ivana, i když ji pobavil moderátor akce Libor Bouček (43), když mluvil o vynálezu papíru v souvislosti s tím toaletním. "To jsem se musela smát, když říkal, že doufá, že toaletní papír také časem nenahradí Facebook," svěřila.

Ivana vypadá výborně, trochu zhubla a v obličeji vypadá velmi mladistvě. "To se vám zdá, protože jste mne moc často neviděli. Myslím, že jsem pořád stejná. Naopak začínám hrát konečně postavy přiměřené mému věku. V muzikálu Lucie budu hrát maminku hlavního hrdiny. Ale zpívat nebudu. I když, kdo ví," krčila rameny Andrlová.

Natáčení Sanitky si užila. "Už je to více než dvacet let a byla jsem ráda, že jsem měla scény hlavně se svojí původní rodinou. S novými postavami jsem v podstatě nepřišla do styku. Ale jako comeback to neberu. Jedna věc je, když vás zase lidé poznávají na ulici, druhá věc je ale to, abyste dostala nabídky na další práci. A ty já nedostala," přiznala herečka.

Ivanu Andrlovou tak můžeme dále vídat především na divadelních prknech. "Znovu začínáme jezdit po republice s divadelním spolkem Háta a v Praze hrajeme nově v Divadle Palace a v Divadle Bez zábradlí," pozvala na svá představení.

Reklama

Další články

Načítám