Hlavní obsah
Článek

Zdravotní stav bývalého prezidenta Václava Havla (†75) je znovu vážný. Tyto přísně tajné informace vyšly na povrch ve středu večer, kdy se Havel měl stát hlavní hvězdou afterparty nového českého autobiografického filmu Czech Made Man. V něm ztvárnil v epizodní roli sám sebe. Přestože na něj organizační tým celý večer čekal, exprezident nakonec stejně nedorazil.

„Václav Havel by měl dorazit. Zatím nemáme žádné informace, že nepřijde. Vše ale závisí na jeho momentálním zdravotním stavu,“ svěřila se Super.cz jedna z pořadatelek akce. Po několika hodinovém marném čekání bylo ale jasno. Havel dal před zakouřeným večírkem přednost svému lůžku. A s ohledem na jeho zdravotní stav se není čemu divit. Bývalý prezident totiž trpí vleklými potížemi s dýcháním, které ho už několikrát málem stály život.

Na slavnostní premiéru nedorazil ani představitel hlavní role Jakuba Vrány Jan Budař (46), který měl údajně pracovní povinnosti v zahraničí. Bez problému ho ale zastoupili jeho herečtí kolegové Martin Písařík a Jiří Mádl. Ti po celý večer ochutnávali vybraná vína u degustačního stolku. Při odchodu na nich bylo vidět, že nezůstali jen u jedné skleničky. Pobavit se přišla i herečka Tereza Voříšková, tentokráte bez svého přítele Jiřího Havelky. Doprovod jí po celý večer dělala kamarádka, která k ní nepustila žádného cizího muže.

To herec Zdeněk Podhůrský po dlouhé době opět vyvedl do společnosti svou přítelkyni Ilonu, která po jeho boku vypadá po jeho boku spíše jako jeho dcera, než milenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám