Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Musel shodit a povedlo se mu to. "Zhubnul jsem sice 15 kilo, ale pak jsem pět zase nabral. Takže ten kolotoč může začít znovu," prozradil Super.cz zpěvák Jan Bendig (30), jemuž s kily zahýbala nejprve pandemie a pak pro změnu to, že začal znovu hodně vystupovat.

"Když jsem měl víc klidu, hodně jsem cvičil a držel krabičkové diety. Ale přes léto, kdy jsem koncertoval, tak jsem byl rád, že přijedu domů a padnu do postele a jedl jsem všechno možné na benzinkách, bagety a různé fastfoody," vysvětlil. "Ono se mi to usadilo hlavně ve stehnech, připadám si pomalu jako Kim Kardashian (43)," trápí Honzu.

Po dovolené v Dominikánské republice, kam se během našeho rozhovoru těšil, plánuje na hubnoucí plán navázat. Tam prý ještě dietu řešit nebude, ale hned, jak se vrátí, vrhne se zase na krabičky. Kromě jídla jsme se samozřejmě bavili i o jeho práci. Spokojený je nejen s koncertováním, ale také svým video kanálem Romflix, jak nám vyprávěl v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám