Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S diváky jsou v kontaktu jen prostřednictvím svým online koncertů. Proto společně Elis Mraz (29) a Jan Bendig (30) už potřetí natočili mix písní. Po nahrávání v domácím studiu si hodlá zpěvačka, vlastním jménem Eliška Mrázová, dát od hudební činnosti chvíli volno.

„Hodlám si dát na nějakou dobu oficiální pěveckou pauzu. V šuplíku mám dost písniček, ale bylo to pro mě náročné období,“ říká Elis, která si prošla něčím, o čemž zatím nechce mluvit. „Ještě před karanténou to bylo pro mě náročné období i v osobním životě a chtěla bych se dát do kupy. Navíc mám práci v rádiu a televizi, takže zase začnu s hudbou, až budu chtít,“ říká Elis, která odstartovala kariéru v hudební soutěži Hlas Česko Slovenska.

Zpěvačka by chtěla, aby zvláštní doba, která je pro umělce velmi náročná, už byla minulostí. „Nechybí mi jen diváci, ale i lidé obecně. Nedávno jsme se s Honzou potkali a zahráli si jen s kytarou a bylo to pro mě hrozně příjemné. Těším se, až se vše dá do normálu,“ říká Elis Mraz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám