Hlavní obsah
Článek

Je to už 11 let, kdy Markéta Konvičková (29) bodovala v SuperStar, tehdy jako patnáctiletá dívenka z Třince, která si chce splnit svůj velký sen. Leccos se za ty roky v jejím pracovním i osobním životě změnilo, ale přátelství s Janem Bendigem (30) a Monikou Bagárovou (29), kteří soutěžili ve stejné řadě show, jim vydrželo dodnes. Dokonce společně vydali několik písní.

V soukromí toho zpěvačka za poslední rok prožila možná víc než za celý svůj život. V září šokovala zprávou, že jí lékaři vyoperovali cystu na vaječníku, ze které se po histologii vyklubal nádor. Naštěstí vše dopadlo dobře a zpěvačka se ze zdravotních problémů brzy zotavila. Poté už na ni zaslouženě čekaly jen ty hezké momenty, jako například žádost o ruku.

Svatbu má natrénovanou

Veselku nanečisto si Markéta s partnerem Reném vyzkoušela už před více než třemi lety, díky videoklipu, který společně natočili. Tehdy se nám nic netušící zpěvačka svěřila, že skutečná svatba není na pořadu dne, ale má o ní jasnou představu. „Na veselce poteče slivovice. Alkohol bych tam chtěla. Určitě ale nejsem ten typ, který by potřeboval svatbou někomu něco dokazovat. Spíš bych to chtěla mít uvolněné, s čímž souvisí třeba i svatební šaty. Nevěsty v korzetech obdivuji a vím, že já bych v tom nemohla dýchat, natož třeba tancovat,“ prozradila Super.cz v lednu 2019 Markéta.

Jenže za rok bylo všechno úplně jinak. V únoru se pochlubila zásnubním prstýnkem a krátce nato dojala fanoušky novinkou, že bude maminkou.

Podívejte se v galerii, jak šel s Markétou Konvičkovou čas.

Reklama

Další články

Načítám