Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) natáčela další hodně žhavý videoklip. Ke spolupráci si opět přizvala svého kamaráda ze SuperStar Jana Bendiga (30), kterého zná už deset let. Pro natáčení klipu ke společné skladbě Viva La Vida si zaletěli na exotický ostrov Phuket v Thajsku, kde Bagárová opět vystavila na odiv své nesporné půvaby.

Pohled na polonahou zpěvačku u bazénu jistě zahřeje nejednoho jejího fanouška. „Thajci se k nám chovali nádherně. Tolik usměvavých a pozitivně naladěných lidí jsem dlouho neviděla. Určitě Thajsko brzy zase navštívím, a to už s mým přítelem a těším se, že si tady užijeme krásnou a romantickou dovolenou,“ dodala Monika, která randí s uzbeckým zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem.

S Janem Bendigem se ale rozhodně nenudila. „Celé natáčení pro nás bylo jako jedna pohádka. Exotické prostředí Thajska, plno zážitků každý den, spousta srandy a skvělý tým. Byla to nejkrásnější pracovní dovolená, kterou jsem kdy zažil,“ říká Honza.

Pro natáčení si vybrali hned několik míst na ostrově Phuket, včetně krásných pláží i nádherných chrámů a vyhlídek. „I během natáčecích pauz, při přesouvání na další lokace, jsme měli dost času si Phuket projít. Vedle ochutnávek jídla a všeho, co tamní kuchyně nabízí, jsme si užili i noční život,“ uzavřel nadšený Bendig.

Podívejte se na klip Moniky Bagárové a Jana Bendiga

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám