Hlavní obsah
Článek

Mladá zpěvačka Markéta Konvičková (29), která v letošním roce kráčí od úspěchu k úspěchu, nezahálí ani v průběhu letošního podzimu. Po úspěšném duetu s Janem Bendigem (30) Toužím, jehož klip má na šest miliónů zhlédnutí, chystá koncertní tour, která odstartuje začátkem listopadu.

Úspěšné účinkování v televizní show možná Markétu inspirovalo k nafocení zcela jiných originálních fotografií, z nichž některé bezesporu ozdobí i její připravované nové CD s názvem Já. Dříve, než však album dorazí za svými posluchači, posílá Markéta do světa nový romantický singl s jednoduchým, ale výstižným názvem Ty.

Jeho hudební stránku vytvořil a nahrál skladatel Daniel Hádl a textem opatřila Sharkass. Příběh tragické lásky chytí za srdce a podle slov Markéty už brzy začnou práce na filmovém výpravném videoklipu. Do té doby ale Markéta určitě stihne pár televizních vystoupení, koncertů i vydání a křest nového alba. Vzhledem k tomu, že v letošní anketě Českého slavíka má velmi vysoké ambice, je víc než pravděpodobné že se 25. 11. objeví i v Divadle Karlín, a to nejen v hledišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám