Hlavní obsah
Článek

Sláva spojená se zpěvem přináší nejen zájem lidí o tvorbu umělců, ale bohužel přitahuje i různé podivíny, z kterých jde až strach! Nahnáno teď má i Honza Bendig (30). Přestože je zasnoubený s přítelem Lukášem Rejmonem, nároky si na něj dělá jakási padesátiletá zbohatlice, která se nedá odbýt. Podívejte se také na video, v němž je Honzův poslední úspěšný klip Toužím!

„S tou paní to začalo nevinně. Posílala mi vzkazy a dárky, ale pak už to začalo být divné. Psala mi, že se mnou musí mít sňatek a že o mě bude pečovat. Je snad na každém mém koncertu na Slovensku. Vím, že i Karel měl jednu neodbytnou fanynku a už jsem četl o případech, kdy se láska změnila v nenávist, takže se jí tak trošku bojím,“ prozradil Super.cz Honza.

„Je velmi zazobaná. Slibovala, že mi pořídí luxusní auto a jednou mi dokonce poslala hodinky asi za šest set tisíc korun. Ty jsem ale hned vrátil zpět. Stejně si to však nedala vysvětlit a tlačí na mě dál. Snad to jednou pochopí, že z tohohle vztahu nic nebude. Podpory fanoušků si moc vážím, ale musí pochopit, kde je hranice,“ říká důrazně Bendig.

Toho těší aspoň fakt, že se výborně daří jeho videoklipu Toužím, ke kterému přizval kamarádku Markétu Konvičkovou. „Lidem se už moc líbil náš předchozí duet Bloudím a jsem moc rád, že jsou nadšení i z toho nového,“ dodal spokojený Honza.

Reklama

Další články

Načítám