Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V Česku je opravdu jen pár zpěvaček, které by se jí krásou mohly vyrovnat! Markéta Konvičková (29) se kvůli videoklipu Bloudím, v němž představuje duet s Janem Bendigem (30), svlékla do hodně odvážných plavek, ve videu se stihla i vdát a potrápit tak o to víc své fanoušky. Mrkněte na klip a přečtěte si, jak kvůli pokochání se svých fanoušků trpěla!

V příběhu hraje i její skutečný přítel Renda, který se chová tak, že by dostal ránu snad i od jeptišky. „Trochu jsem se ho děsila. Bála jsem se, že by na mě herecky mohl opravdu zaútočit. Ve skutečnosti to ale opravdu zahrál senzačně, takový v soukromí vážně není. Doma je v pohodě, v klipu se ale vybouřil,“ směje se Markéta.

Muselo se hodně stříhat, Konvičková byla, jemně řečeno, v jistých partiích trochu víc ztuhlá, než by chtěla ukazovat národu.

„Klipem cílíme také na děti. A pak není vhodné, aby tam bylo vidět, jaká mi byla zima. Ve Švýcarsku v té době už nebylo úplně teplo, a přestože bazén je vnitřní, hodně tam profukovalo. V bazéně jsem strávila čtyři hodiny. Nebyla to žádná legrace, po natáčení jsem ulehla s horečkami. Trpěla jsem kvůli svým fanouškům,“ říká s nadsázkou Markéta.

Při natáčení ji s přítelem oddali, zpěvačka si myslela, že je to jen naoko a že kněz je herec. Byl však pravý, takže kdyby k natáčení došlo v Česku, už je z ní vdaná paní.

„Myslela jsem, že Honzu s jeho přítelem Lukášem zastřelím. Celou dobu mi říkali, že jde jen o svatbu v klipu. Pak sice prozradili, že jde o pravého oddávajícího, ale to jsem brala jako vtip. Nakonec jsem byla donucená se vdát. Na druhou stranu Renda je chlap, s kterým chci strávit konec svého života, takže i kdyby to platilo, nakonec se zlobit nebudu,“ říká Markéta.

Ta se do skutečného vdávání nežene. „Určitě bychom se chtěli vzít, ale máme na to čas. Je mi dvaadvacet, Renda si chce splnit sen, udělat zkoušky, aby z něj mohl být pilot boeingu, takže ještě chviličku počkáme,“ dodala kráska.

Reklama

Další články

Načítám