Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se stála fronta na krásu a sex-appeal, nestála Markéta Konvičková (29) na konci řady. Ale ani na začátku, tajně plnými hrstmi totiž nabírala rozdávajícímu z kotlíku za jeho zády! Zpěvačka ze SuperStar se svlékla do plavek, které zapomněly téměř cokoliv zakrývat, a přítomní pánové byli okamžitě v pasti.

Snímky, které jsme nyní dostali k dispozici, hned vysvětlují, o čem byly její fotky ze sociální sítě, na kterých se tváří, jako by se vdala. Ve skutečnosti šlo o záběry z natáčení videoklipu Bloudím, který nazpívala s Janem Bendigem (30).

„Svatba se vlastně uskutečnila. S kamarádem, u kterého jsme ve Švýcarsku natáčeli, jsme si na Markétu a Rendu připravili kanadský žertík. Řekli jsme jim, že kněze někdo jen hraje, ve skutečnosti byl pravý. Obřad měl i přes natáčení všechny formální náležitosti, oba si řekli ano, takže být to v Česku, jejich manželství je platné. Trochu jsme je tím vyděsili, Markéta nás chtěla zabít,“ řekl Super.cz režisér klipu Lukáš Rejmon.

Jde o česko-romský duet, ve kterém Konvičková i Bendig hledají pravou lásku.

„Záběry Markéty v plavkách jsme museli velmi pečlivě sestříhávat. Řekněme, že jí byla trochu zima, a části, kde je to vidět, si do klipu dávat nepřála,“ přidává Rejmon.

„S Markétou jsme se na duetu domlouvali čtyři roky. Nechtěl jsem žádnou pomalou klavírovku, ale spíš styl, jaký zpívá Enrique Iglesias. A to se povedlo. Je to o tom, že žije v nešťastné lásce, nakonec si najde někoho lepšího. A v mé části příběhu prožiju něco podobného,“ svěřil se Super.cz Bendig. Jejich klip Bloudím má premiéru právě v úterý.

Reklama

Další články

Načítám