Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to rebel a Ornella Koktová (31), dříve Štiková, se z toho vzpamatovává dodnes! Hvězda ze Superstar Jan Bendig (30) překvapil vdanou matku malého dítěte hodně odvážným chováním. Pozval ji na pódium při zpěvu své písničky a přitom jí vrazil jazyk do krku!

V songu o divných lidech na sociálních sítích, kterým připadá zajímavé natáčet zbytečná videa třeba o tom, jaké si ten den vezmou tričko, Bendig zpívá i o Ornelle. Je s ní kamarád (natáčeli spolu už jeden kontroverzní klip) a tak když dostal nabídku zazpívat na párty spojené s jednou značkou boxerek, poprosil ji, aby se do songu zapojila.

„Trošku jsem na ni udělal habaďůru. Měli jsme se původně jen políbit na tvář, ale já chtěl nějakou srandu,“ říká Honza, který je šťastně zadaný a chystá se registrovat se svým přítelem Lukášem.

„Opravdu mě rozhodil. Měli mě donést na pódium a to mělo být všechno. Když už mi dával francouzáka a já měla jeho jazyk v puse, co čert nechtěl, instinktivně jsem mu to opětovala, ale za to přece nemůžu, v tom jsem nevinně!“ dušovala se Ornella. Tak jistě, samozřejmě…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám