Hlavní obsah
Článek

Nejdřív vykřikl ne, pak ale svému zamilovanému hochovi řekl ano! Finalista SuperStar Jan Bendig (30) je od prvního záříjového víkendu zasnoubeným mužem. Podívejte se na to, jak k té slavné události došlo!

Honzík se nikdy netajil tím, že právě on je ve vztahu s Lukášem tou něžnější polovičkou. A tak nebylo divu, že právě on byl požádán o ruku a nebylo to naopak. „Fakt jsem byl v šoku, když mě o tu ruku požádal, tak jsem nejdřív zařval ne. Ale dojalo mě to a pak jsem nadšeně souhlasil,“ přiznal Super.cz.

Jeho snoubenec, který vždy toužil po tom, aby randil s celebritou, si připravil dojemnou řeč.

„Chci Ti jenom slíbit, že když si mě vezmeš, tak ti slíbím věrnost, že tě budu milovat, budu tu pro tebe, kdykoliv budeš chtít. Jsem s tebou šťastnej a myslím to s tebou vážně. Vezmeš si mě?“ požádal šikovného zpěváka (nedávno vydal smutný videoklip Mám tě rád) jeho přítel. A po souhlasu zaskočené hvězdičky nastala velká oslava.

Samotná registrace dvojice se má konat příští rok těsně před prázdninami. Na „svatebním“ oznámení prý nebude ani uvedeno přesné místo, pánové jen pomocí hádanky hosty navedou tam, kde se bude veselice konat.

Reklama

Další články

Načítám