Hlavní obsah
Článek

Díky roli masochistického Christiana Greye si Jamieho Dornana (41) oblíbily čtenářky erotické trilogie Padesát odstínů... po celém světě. Muž vystupující v tajných sexuálních představách fanynek peprné romance je ovšem šťastně zadaný a přízeň cizích žen je mu spíše na obtíž.

Kritici film Padesát odstínů šedi i jeho temnější pokračování zcela zavrhli, divačky ovšem byly nadmíru spokojeny a při scénách, v nichž Dornan odložil košili, tajily dech. Herec, jemuž nepovedený film zajistil Zlatou malinu, lekce drsné erotiky svým obdivovatelkám rozhodně neposkytne.

Jamie Dornan je od roku 2013 ženatý s Amelií Warner, která pro něj navzdory enormnímu zájmu o jeho osobu zůstává ženou číslo jedna. Herec, která je za roli Jana Kubiše ve válečném dramatu Anthropoid nominován na Českého lva, je spokojeným tatínkem a před sexuálním dobrodružstvím dává přednost své rodině. S Amelií mají tříletou Dulcii a roční Phoebe.

Pan Grey vzal svou milovanou manželku na londýnskou premiéru Padesáti odstínů temnoty, kde musel z povinnosti pózovat i se svou hereckou partnerkou Dakotou Johnson. Po boku své ženy však působil mnohem spokojeněji, než vedle herečky, s níž natáčel erotické scény.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám