Hlavní obsah
Článek

Muzikant Karel Vágner má šest dětí. Kromě nejstaršího syna Karla Vágnera, který se oženil s modelkou Simonou Krainovou, se dalších pět narodilo ze dvou paralelních vztahů. S Kateřinou, s níž se oženil, má syna, zpěváka Josefa Vágnera (33), a dceru Annu, s výtvarnicí Monikou má syna, rybáře Jakuba Vágnera (42), a dvě dcery, zpěvačku Terezu Vágnerovou a herečku Barboru Vágnerovou.

Právě Barboru přišel hudebník podpořit na velkou divadelní premiéru, když křehká zrzka excelovala v komedii Na poslední chvíli spolu s Janou Bouškovou, Václavem Vydrou (68), Vlastou Žehrovou nebo Miroslavem Mejzlíkem, na prknech Divadla Lucie Bílé (58), která hercům přišla osobně poděkovat za večer, kdy si smíchem prodloužila život.

Vtipné je, že komedie pojednává právě o muži, který žije dva životy se dvěma ženami, s každou má ovšem na rozdíl od hudebníka jen po jednom dítěti. Můžeme prozradit, že zápletka hry skončí smířlivě, stejně jako Vágnerův osobní život. Do divadla dorazil právě s Monikou, matkou nadějné mladé herečky Báry, i když žije s Kateřinou, která ho naposledy doprovodila na premiéru filmu Karel.

Reklama

Další články

Načítám