Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rybář Jakub Vágner (42) skončil v jubilejním desátém ročníku StarDance na krásném třetím místě. Během závěrečné děkovné řeči si ale nedopustil zkritizovat porotu a zákulisí StarDance.

Nelíbilo se mu, že v rámci charitativního kola StarDance, kdy soutěžící tančí společně s vozíčkáři, byli handicapovaní hodnoceni číslovkami stejně jako ostatní páry.

„Vyslovím moji malou, lehkou připomínku. A nedívám se jen na vás, ale do celého zázemí StarDance. Doopravdy ze srdce bych si přál, abyste se v kole pro Paraple vrátili jen k obrázkům, musel jsem vám to říct,“ nechal se slyšet Vágner, jenž byl ve StarDance považován tak trochu za tančícího Mirka Dušína.

Jakub Vágner během charitativního kola StarDance

Na Facebooku StarDance Vágnera diváci vesměs chválili a souhlasili s ním. „Souhlasím s Jakubem, příště obrázky, ne body,“ napsal jeden z diváků. A přidávali se další.

„Ano, souhlasím s ním. Když benefice, tak benefice. Jde o dobrou věc a hodnocení čísly by mělo jít stranou,“ dodal další. „Neměly by se dávat body, když je díl pro Paraple, ale obrázky, jak dával pan Svěrák,“ zněl další komentář. Našli se ale tací, kteří s Jakubem úplně nesouhlasili.

Mj. někdejší dlouholetý dramaturg pořadu Jan Bors.

„Díl pro Centrum Paraple nebylo vůbec lehké vyjednat. BBC původně vůbec nechtěla žádný charitativní díl v rámci série povolit. Jsme také jediná země na světě, která má takový speciální event v rámci klasického pořadu. Součástí toho, aby mohl takový díl v rámci běžných deseti dílů vůbec být, bylo i bodování. Jednoduchá argumentace - musí to mít stále soutěžní charakter,“ uvedl na Facebooku na vysvětlenou.

Jak by se podle vás měli hodnotit handicapovaní v rámci charitativního kola StarDance?
Čísly
13,3 %
Obrázky
86,7 %
Celkem hlasovalo 41538 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám