Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začíná jít do tuhého. Jakub Vágner (42) dosud předváděl při sobotních živých přenosech to, co se od léta se svou tanečnicí Michaelou Novákovou naučil. Předem připravené choreografie došly a profesionální rybář bude mít na učení tance do šestého kola StarDance nyní jen několik dní.

„Teď už pojedeme týden po týdnu. Miška má nahozenou choreografii, ale samozřejmě se to ještě musím naučit. V neděli máme první trénink, pondělí, úterý, středa a ve čtvrtek je první generálka, takže teď už to bude mazec,“ prozradil Super.cz Vágner, který je na parketu opravdu pilný. Se svou tanečnicí do teď dřeli pět hodin denně a někdy zvládli i osmihodinový trénink.

Přestože už cítí značnou únavu, žádné jiné zdravotní neduhy ho zatím nepostihly. „Fyzička zaplať pánbůh drží, jenom kolena jsou trošku cítit, ale musím ještě zamakat na tom, abych měl větší jistotu v těch krocích, aby se mi nestalo to, co se mi stalo dneska,“ svěřil Jakub, který při posledním tanci trochu zaškobrtnul, vše ale obstojně ustál.

„Já jsem si kopnul do nohy, když jsem šel pozadu a už se to vezlo, ale Míša mě zachránila, dovedla mě na místo a tam už jsem se nějak chytil,“ dodal s úsměvem Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám