Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do tance se vůbec nehrnul, přesto mu pomalu přirůstá k srdci. Po několikaměsíčním trénování si to rybář Jakub Vágner (42) začíná na tanečním parketu StarDance užívat a je to vidět i před kamerami. Zatímco v prvním díle StarDance předvedl s tanečnicí Michaelou Novákovou romantický valčík, tentokrát dostal diváky do varu živou cha-chou.

A nutno říct, že mu to se zlatou rybkou na parketu, jak Míša v šatech vypadala, opravdu šlo. Od poroty dostal nejvíce hlasů a nadšení z jeho výkonu byli i fanoušci. „Favorit. Je opravdu šikovný a sympatický kluk. Moc pěkná cha-cha,“ napsala jedna z divaček k řadě pochvalných komentářů.

„Vy to musíte vyhrát, už se dejte dohromady,“ stálo v další zprávě od divačky, která si stejně jako spousta ostatních myslí, že by to dvojici slušelo i v běžném životě. A Jakuba Vágnera po sobotním večeru začaly favorizovat i sázkové kanceláře, podle kterých by se mohl probojovat i do samého finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám