Hlavní obsah
Článek

Česká televize si s ohlášením posledního desátého páru letošní StarDance dala na čas a fanoušky napínala. S tajnostmi je ale konec, desátou hvězdou a pátým mužem je rybář Jakub Vágner (42).

Ten hned v úvodu přiznal, že z taneční show neviděl ani vteřinu. „To není moc překvapující vzhledem k tomu, že velkou část života jsem trávil vždy devět měsíců v roce někde uprostřed pralesa, kde nebyl ani signál, natož televize," uvedl.

Letošní nabídka z České televize nebyla podle Jakuba první. „Já jsem to vždy suverénně odmítal. Nicméně letos mě k tomu lidé z mého okolí a někteří členové rodiny začali přemlouvat, abych to vzal. Já jsem tedy nakonec souhlasil, abych tu smršť telefonátů zastavil,“ dodal.

Na otázku, nač se v soutěži těší, na rozdíl od ostatních, kteří svorně a napříč řadami obvykle odpovídají, že kvitují příležitost se naučit tančit, Vágner odvětil: „Nejvíce se těším na to, až vypadnu,“ smál se. „Ne, já doopravdy nevím, na co se těším. Vůbec ani netuším, jak mi to půjde.“

Na starost jej bude mít tanečnice Michaela Nováková. Ta, jak přiznala, je zapálenou cestovatelkou, takže s Jakubem určitě najde společnou řeč i mimo taneční témata.

„Jsem vášnivá cestovatelka, takže bych určitě chtěla nahlédnout do Jakubova světa. A říkám si, proč tančit, když bychom mohli jet na nějakou expedici?“ smála se. „Ne, cestování mě sice zajímá, ale my se zaměříme na taneční svět a já ho Jakubovi ukážu v tom nejlepším možném světle,“ slíbila.

Těšíte se na Jakuba Vágnera ve StarDance?
Ano
79,6 %
Ne
20,4 %
Celkem hlasovalo 378 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám