Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) je holka jako lusk a věk na vdávání už taky má, přesto ji doposud žádný partner nepřivedl k oltáři. Navzdory tomu svatební šaty oblékla hned několikrát.

Naposledy se vžila do role nevěsty na teplickém módním týdnu, kde 11 návrhářů prezentovalo modely ze své dílny. Eliška si tak vyzkoušela nejenom bílé svatební šaty, ale i spodní prádlo nebo luxusní outfity slovenské návrhářky a módní designérky Gabriely Giotto.

„Módu miluju a jsem moc ráda, když mohu vynést i svatební šaty, ale tady v Teplicích je to čistě pracovní záležitost. K oltáři se skutečně zatím nechystám,“ prozradila půvabná brunetka, která je i po devíti měsících od rozchodu s rybářem Jakubem Vágnerem (42) stále sama.

Na přehlídkovém mole strávila celý den, přesto ji neopouštěla dobrá nálada. „Je tu hodně skvělých lidí, venku je nádherně, co víc si přát,“ užívala si atmosféru na lázeňské kolonádě Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám